Är det så att du är sugen på att göra fillers i Stockholm, se till att välja en bra salong. Du kan med fördel välja att göra en fillerbehandling i Stockholm hos Wax Brazil. Hos dem finns det flera olika sorters behandling så som:

  • Fillers
  • Vaxning
  • Manikyr
  • Pedikyr

När man talar om fillers eller fillerbehandling, så kallar man det ibland även för läppförstoring. Men det är inte det enda som kan göras med hjälp av fillers. Du kan även göra en fillerbehandling för att bli av med rynkor och fina linjer.

Satsa på en bra fillerbehandling i Stockholm

Om du ska göra fillers i Stockholm så boka då in dig hos Wax Brazil. Denna injektionsbehandling utförs av Dr Sam Ariastam, leg. läkare som är certifierad att göra denna typ av behandlingar. Det som används är en svensk produkt som innehåller hyaluronsyra. Du kan även göra en rynkbehandling med muskelavslappnande ämnet B*T*X. Du kan då bli av med kråksparkar, pannveck eller arg rynka mitt i pannan.

Med fillers så kan du förstora dina läppar på ett enkelt sätt, utan att det krävs ett kirurgiskt ingrepp.  Med det kan du även bli av med små veck och rynkor eller ojämnheter i huden-

Unna dig en behandling eller två

Hos Wax Brazil kan du boka in olika sorters behandlingar, inte bara fillers. Kanske du tycker det är dags att ge lite vård till dina händer, i form av manikyr, eller dina fötter i form av pedikyr? Du kan även boka in en mängd olika typer av vaxning.